11 aug. 2007

Lite mer bilder

Här kommer ytterligare, i förbifarten tagna, bilder:

Finvädret drar in över stationen.



Sylälven med Templet, Slottet och Storsylen i bakgrunden.



Bron över Sylälven.



Vedbastun från ena hållet.



Vedbastun från andra hållet.

Och eftersom "en bild säger mer än tusen ord", så väljer jag att avrunda uppåt och påstå att den här lilla uppsatsen är ungefär lika lång som "Liftarens Guide till Galaxen, en trilogi i fem delar".

För övrigt var morfar och Hans här igår natt. De kom upp på kvällen. På fredagen gick vi ett varv runt Herrklumpen innan vi gick ner till Storulvån. Där åt vi middag innan de åkte till Södra Öhn, och jag gick hem igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra du verkar ha det! Och fina bilder tar du. Kul att se!
//Maria

Anonym sa...

En fantastisk 4 mils fjällvandring drygt 60 år efter min första vandring samma väg som ung gymnasist. Under uppvandringen en dimma som medförde kort sikt. Men under andra dagens rundvandring och vandringen ned till Storulvån hade vi strålande sol, lagom varmt och kunde då njuta av de vackra fjällvyerna. Vi uppskattade vidare den mycket fina service vi fick på båda fjällstationerna. En resa som kan varmt rekommenderas.
Morfar

Anonym sa...

Har träffat morfar efter hans fjällvandring. Första verbala beskrivn=38 km, nästa beskrivn=40 km. Man kan tydligen med tiden fynda "små" kilometrar här och var. Men den gamle mannen är tuff!Någon skillnad i tillvaron vinter och sommar? Nej, alla årstider har sin tjusning!