27 mars 2007

Idag, imorgon och igår. Samma, samma och samma.

Har inte skrivit så mycket på sistone, eftersom det inte har funnits mycket att tala om. Det går mest på som vanligt.
Styggvädret har fösvunnit för stunden. Satt ute i solen i t-shirt idag, och det var nästan för varmt. Det har varit så några dagar, och skulle visst fortsätta så enligt SMHI.
Jag blev intervjuad av länstidningen ute i solskenet, i egenskap av personal på Sylarna. Det var någon artikel om svenska fjällvärlden som skulle skrivas. Ska bli kul att läsa när det blir klart.
Ska försöka lägga upp lite fler foton, eftersom en bild säger mer än tusen ord. När man går över gårdsplan ser man sylmassivet och de andra fjällen och tänker att man måste in och hämta kameran, eftersom det är så speciellt ljus, eller därför att det är så klart. Det kommer nog att resultera i att jag har ungefär 50 likadana bilder på sylmassivet och fjällen runt omkring när jag kommer hem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du!
Spännande med intervjun! Du får skvallra om den sen, som sagt. Bilder är bra! Särskilt om du är med på dom ;D
Vi hörs!
//Maria

Anonym sa...

Du jobbar ju! Då kan man inte begära nya sensationer varje dag. Bara att man vill fota sylmassivet varje gång man ser det måste ju betyda att det är rätt häftigt att vara där. Samma vackra utsikt varje dag - suck. Svårt att tycka synd om dej men det var du nog inte ute efter heller. Vårsolen har vi med men det låter schysst att njuta av den i fjällen. Kul att höra av dig igen - du måste underhålla fancluben.